BLIND NIGHT Blind Night
BIOGRAPHY biografie
CONTACT contact
MEDIA media

Media

Check out DJ Kumar's latest tv performances: https://www.npostart.nl/tel-je-zegeningen/11-12-2019/VPWON_1311604 https://www.npostart.nl/de-social-club/13-01-2014/BNN_101342815

DJ Kumar, producer en DJ, geeft kleur en smaak aan de muziek

Gepubliceerd op: 26 november 2019

Blind Night….het nieuwe uitgaan in 2019. Een totaal nieuw concept….niet kijken maar beleven. De bedenker en grondlegger van Blind Night is DJ Kumar. Een bevlogen jonge ondernemer die met zijn positieve instelling het leven viert. 

Wat nu als alle bezoekers niets kunnen zien? Wat nu als je de muziek voor het eerst echt voelt, beleeft en intens tot je door laat dringen? Met die vragen zat Kumar en hij heeft ze opgelost en verpakt in een, zo beweert hij zelf, uniek concept. En oja, DJ Kumar is blind en wordt uitgebreid aan de tand gevoeld door Doreen ter Beest in Zapp! nr.11, onder andere over Blind Night.

In deze voorlaatste Zapp! van 2019 komen verder VSCO-girls langs; vragen we ons af of blinden in de toekomst kunnen zien; praten we over de topfilm Beats; bespreken we het nieuwe boek van Sterre Koning; horen we stemmen in het hoofd van rapper S10; en breken we traditionele hokjes open.

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00. 

Listen to Kumar's newest track "Als Je Bij Me Bent":
On ITunes
On SpotifyOr listen to this episode on spotify: On Spotify

Check out his interview with Gay.nl

Listen to his interview at FUNX.

Check out his interview at Clublife.